Услуги

Ла Дес уеб студио – УСЛУГИ

Работещи фирмени уеб сайтове, маркетинг проучване и оптимизация за търсачки (SEO)

ЛаДес уеб студио предлага:

 

Изработка на уеб сайт

При нас може да поръчате изработка на статични, динамични и флаш сайтове. Предимно изработваме статични сайтове или такива със системи за управление на съдържанието, рядко флаш сайтове. Защо? Защото флаш сайтовете определено са по-интересни, но са трудни за намиране от търсачките. Google се затруднява да индексира сайт, който няма текст. Как се получава това? Текстът в един флаш сайт е вграден във флаш елементи и google го вижда като картинка, а търсачките не могат да разпознават текста в картинките. Тъй като ние държим клиентите ни да получават максимален ефект от интернет услугите, които им предлагаме, препоръчваме оптималният вариант за всеки проект. Не се притеснявайте, ако все пак желаете да има флаш елементи, ние можем да ги поставим във вашият сайт така, че Google да намери необходимата му информация.

Какви уеб сайтове изработваме по-точно?

При нас може да поръчате:

  • сайт за хотел
  • сайт за туристическа агенция
  • сайт за салон за красота
  • сайт за СПА център
  • сайт за недвижими имоти
  • сайт за коли
  • сайт за производство
  • сайт за услуги (счетоводни, юридически и др.)
  • сайт за коли под наем, т.н. rent-a-car
  • сайт за запознанства

 

Промо страници

Промо страниците са специфичен вид услуга, която фирмите поръчват за конкретна промоция с кратък срок. Например: имате фирма за мебели и искате да намалите цената на определено кухненско обзавеждане за Коледа. Тогава изработваме специфична страница, която е видима за потребителите само в периода на промоцията и включваме в нея определените артикули, рекламни брошури, банери, рекламна игра или друго. Тази услуга може да бъде поръчана независимо дали основният фирмен сайт е изработен и поддържан от нас.

Нагоре, Услуги, ЛаДес, уеб сайтове

Начало

Графичен дизайн

В интернет пространството всеки ден се появяват хиляди нови сайтове и милиони снимки, заедно с тях. Наложиха се нови стандарти, тъй като уеб сайтовете не трябва да се зареждат така бавно и мудно, както беше преди няколко години. Ние следваме новите тенденции и открития в тази област и оптимизираме всички снимки и графични елементи, които влагаме в уеб сайтовете.

Изработваме всякакви графични елементи, от които имате нужда – ново лого, банер или интро.

Обработваме снимки, правим фото колажи, монтажи и други интересни неща с така любимата ни програма Photoshop 🙂 .

Нагоре, Услуги, ЛаДес, уеб сайтове

Начало

Кодиране

Ако имате готов дизайн, разработен от друг дизайнер, ние можем да го кодираме и да го превърнем в работещ уеб сайт. Нашите служители ще структурират по най-правилният начин кода, а SEO специалистите ще напишат най-подходящият SEO текст, базиран на маркетинг анализа, който ще извършим специално за вашата фирма.

Оптимизация за търсачки (SEO)

Оптимизацията за търсачки все повече набира скорост в последните години. Наблюдава се тенденция собствениците на сайтове да се обръщат към външни SEO специалисти, за да получат професионално съдейстие.

Защо е необходимо да се прави такава оптимизация? Защото просто да имате сайт не е достатъчно. 90% от трафика към сайта ви (и посетителите съответно) идват от търсачки (като Google). А ако сайтът ви не е оптимизиран, търсачките не го намират. Съответно и не го показват, когато потенциални ви клиенти търсят това, което предлагате. Тогава ефективността от вашият сайт е почти нулева 🙂 Остават само посетителите, на които сте казали адреса и тези, които са го видели на визитките ви например. Това е крайно недостатъчно. Защо да не се възползвате на 100% от чудото, наречено Интернет?

Нагоре, Услуги, ЛаДес, уеб сайтове

Начало

Регистрация в директории

Да бъде регистриран сайтът ви в правилните директории и фирмени каталози е сигурен ключ, че правилните хора ще посещават вашият сайт. По този начин вашите потенциялни клиенти ще попадат където трябва.

Регистрацията в директории е част от SEO оптимизацията, която предлагаме, но може да бъде поръчана и като самостоятелна услуга.

Нагоре, Услуги, ЛаДес, уеб сайтове

Начало

Регистрация на домейн

Ние ще регистрираме адрес за вашият сайт от типа www.vashiqt-sait.com , www.vashata-firma.net, www.kakvo-predlagate.info или друг подходящ домейн.

Ще ви препоръчаме хостинг план в зависимост от нуждите на вашият уеб сайт.

*Не сме фирма за уеб хостинг, а работим заедно с колеги, които са специализирани в предлагането на такива услуги. Работим  с няколко фирми, така че може да имате адрес в една фирма (домейн), а място (хостинг) в друга. Обикновено и двете са на едно място, но понякога се налага споменатият вариант.

Нагоре, Услуги, ЛаДес, уеб сайтове

Начало

E-mail организация

Тази услуга е много удобна и подходяща за хора, които имат електронна поща, но нямат достатъчни време да се занимават с писането и отговарянето на писма. Въпреки това, получават много важни запитвания, а не трябва да губят клиентите си, защото са прекалено заети. Ето защо, може да се абонирате за месечна организация на електронната ви поща. Нашите специалисти ще се погрижат всички запитвания и въпроси, получени по електронен път да получат съгласуван с вас отговор.

Нагоре, Услуги, ЛаДес, уеб сайтове

Начало

Поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайт означава по всяко време той да бъде видим и безпроблемно разглеждан, както и да бъдем на разположение за промени и обновявания. В таксата са включени всички плащания към външни фирми (домейн, хостинг, рекламни кампании и др.), както и услуги от ЛаДес уеб студио, които са договорени за месечна поддръжка. За всеки сайт месечната поддръжка е различна като цена, тъй като всеки собственик на сайт има право да предпочете кои услуги желае да бъдат поддържани всеки месец. Моля, свържете се с нас за повече информация.

Нагоре, Услуги, ЛаДес, уеб сайтове

Начало

Email реклама

Рекламата по имейл все повече застъпва и българските потребители. Почти всеки ползвател на интернет (90%) има електронна поща. Този тип съобщения имат доста плюсове:

 1. По-евтино е от класическите радио, тв, печатна и реклама във вестниците.
  Дори е по-изгодно от флаерите и брошурите, които са изтъквани за най-изгодни от рекламните агенции.
 2. Може да ви докара хиляди пъти повече клиенти (посетители), отколкото флаерите/обявите/клиповете.
  Можем да изпратим над 100 000 мейла с вашето послание! И то на хора, които търсят и желаят да закупят това, което предлагате.
 3. Изпращате посланието си САМО на заинтересованите. Има възможност за подбор на получателите по възраст, заетост, местоживеене и др. фактори.
  С други думи, мъжете няма да гледат реклами на сухи супи и червила.
 4. Знаете ТОЧНО до колко имейла е изпратено съобщението ви.
  Точният брой на имейлите, подбрани според вашето желае ще ви бъде известен преди началото на кампанията, както и след изпращането на рекламния e-mail.
 5. Може да изпратите не само текст, а снимки, видео, презентация, документи и т.н.
  Няма ограничение, можем да изпратим прекрасно формулиран e-mail, който да съдържа графично оформление на вашето послания, да добавим видео или документи – всичко, което сметнете за нужно.*

*Някои екстри могат да затруднят получаването на рекламният ви имейл. По време на организиране на email рекламната кампания, нашите специалисти ще ви посъветват кое решение би било най-ефективно.

Нагоре, Услуги, ЛаДес, уеб сайтове

Начало

Сайта е с върнат архив от 2010 г, моля, не изпращайте запитвания!